آموزش-نرم-افزار-های-آماری/آموزشeviews - مطالب

تحليل فصل چهارم پايان نامه
چگونه فصل 4 پايان نامه خود را بنویسید
فصل نتایج یا فصل 4 پایان نامه جزء لاینفک هر تحقیق پایان نامه است. متخصصان در متامتد به هزاران داوطلب كارشناسي ارشد يا دکترا در فصل نتایج پایان نامه خود کمک کرده اند.
فصل نتایج پایان نامه شما یکی از مهم ترین اجزای مطالعه شما است که باید در آن تجزیه و تحلیل آماری دقیق انجام شود، مفروضات، بررسی شده و یافته ها گزارش و به وضوح توضیح داده شود. هنگامی که تجزیه و تحلیل های خود را انجام دادید، باید نتایج خود را به گونه ای ارائه دهید که تاييد يا رد واضح از فرضیه های شما را نشان دهد
ادامه مطلب
تحلیل دادهها برای تحقیقات اجتماعی
تجزیه و تحلیل دادهها در تحقیق چیست؟
در تحقیق، تجزیه و تحلیل دادهها به فرآیند به کارگیری تکنیکهای آماری و منطقی برای ارزیابی و ترکیب دادههای جمعآوری شده اشاره دارد. این به محققان اجازه میدهد تا بینشهای معناداری را از انبوه دادههای بدون ساختار استخراج کنند. وقتی بتوانیم بینش و معنا را از دادهها استخراج کنیم، درک بهتری از جهان و پدیدههای مختلف به ما میدهد و به تصمیمگیری بهبود یافته در فرآیند قدرت میدهد.دادههای مختلف باید با استفاده از تکنیکهای مختلف تجزیه و تحلیل شوند. در این مقاله، انواع مختلف دادهها در تحقیق و روشهای مختلف تحلیل دادهها برای تجزیه و تحلیل آنها را بررسی میکنیم.
ادامه مطلب
تجزیه و تحلیل داده هاي پايان نامه
تجزیه و تحلیل داده ها بخش مهمی از تحقیق است، زیرا تجزیه و تحلیل ضعیف گزارشی نادرست تولید می کند که باعث اشتباه بودن یافته ها می شود و همیشه منجر به تصمیم گیری اشتباه و ضعیف می شود. بنابراین، انتخاب یک روش تجزیه و تحلیل داده کافی ضروری است که به شما اطمینان دهد که بینش قابل اعتماد و عملی را از داده های خود به دست می آورید.
یافتن الگوها، اتصالات و روابط از دادههای شما میتواند کار دلهرهآوری باشد، اما با استفاده از روش و ابزارهای مناسب تجزیه و تحلیل دادهها، میتوانید از طریق تکهای از دادهها که باید اطلاعاتی در مورد آن به دست آورید، بروید. روش های مختلفی برای تجزیه و تحلیل داده ها وجود دارد، این مقاله بر آن است تا بر تجزیه و تحلیل داده های کمی تمرکز کند و روش ها و تکنیک های مرتبط با آن را مورد بحث قرار دهد.

آزمون نرمال بودن به کمک روش جارک- برا در EVIEWS
جهت آزمون نرمال بودن داده ها معمولاً بهترین و کارآمدترین ورش که سریعتر هم انجام می شود آزمون نرمال بودن به کمک شاخصه های توزیع نرمال خصوصاً ضرایب چولگی و کشیدگی می باشد لذا سعی بر آن میشود تا آمارهای مناسب با توزیعی مشخص معرفی شود تا به کمک آن آزمون نرمال بودن داده ها سریعتر، بهتر و راحتتر همراه با دقت بیشتر صورت گیرد.
یک آماره مناسب که با تکیه بر همین دو خاصیت توزیع نرمال یعنی ضرایب چولگی و کشیدگی توسط برا و جارک در سال 1981 معرفی شده است به صورت زیر می باشد:
صبح بخیر میهمان گرامی
ثبت نام
- امروز: 0
- دیروز: 2
- مجموع کاربران: 21513
- جدیدترین کاربر: mnazaripour
آمار بازدید
- بازدید امروز : 1061
- بازدید دیروز : 3365
- بازدید کلی : 20753183
بیشترین تعداد آنلاین
- میهمان: 1919
- اعضاء: 0
- مجموع: 1919
وضعیت آنلاین ها
- میهمان: 49
- اعضاء: 0
- مجموع: 49
اعضای آنلاین