سلام دوستان
وقت بخیر
من یک مدلسازی انجام داده ام که متغییرهای زیادی به عنوان ورودی استفاده میشوند. از بین متغیرهای ورودی، 9 متغیر رو انتخاب کرده و در یک بازه مشخص تغییر داده و متغیر وابسته خروجی را به دست آورده ام. در هر بار تغییر یک متغیر، تمامی متغیرهای دیگر ثابت بوده اند. به عنوان مثال هر متغیر 5 مقدار متفاوت اتخاد کرده است که در نهایت 45 داده داریم. میخواهم میزان تاثیر و یا حساسیت هر متغیر بر متغیر وابسته خروجی را مشخص کنم. از چه روشی برای آنالیز حساسیت میتوانم استفاده کنم؟
با تشکر
آنالیز حساسیت
مدیر انجمن: Ebrahim-Bayazidi
قوانین انجمن
دوستان و کاربران عزیز
1- آیا می دانید با عضویت ویژه در سایت می توانید از تالار نرم افزارهای آماری مانند spss,weka,clementine,sas,amos,lisrel,... استفاده کرده و کلیه آموزش های مربوط به این نرم افزارها را یاد 'گرفته و نمونه تحلیل خروجی ها رو ببینید!!
2- آیا می دانید با عضویت ویژه به مقالات ژورنال های آماری بصورت رایگان دسترسی پیداکنید!!
دوستان و کاربران عزیز
1- آیا می دانید با عضویت ویژه در سایت می توانید از تالار نرم افزارهای آماری مانند spss,weka,clementine,sas,amos,lisrel,... استفاده کرده و کلیه آموزش های مربوط به این نرم افزارها را یاد 'گرفته و نمونه تحلیل خروجی ها رو ببینید!!
2- آیا می دانید با عضویت ویژه به مقالات ژورنال های آماری بصورت رایگان دسترسی پیداکنید!!
- mohammadfallah
- تازه وارد
- تماس:
- Ebrahim-Bayazidi
- مدير کل سايت
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تماس:
با سلام اگر مدل ثابت شده است تحلیل عاملی تاییدی یا ساختاری
کتاب های تحلیل آماری از انتشارات مهرگان قلم
- تحلیل داده های پرسشنامه ای به کمک spss25
- مدل سازي معادلات ساختاري در داده هاي پرسش نامه اي به كمك نرم افزار AMOS 24